Normen

Jag har tänkt en del. Folk har sedan det tog slut med mitt ex sagt saker som "du hittar snart en ny", "det finns andra, du hittar nog den rätta" och likande saker till mig.
Senast i söndags fick jag kommentaren "är du singel Jempa?" (ja, jag kallas så av väldigt många) och sen när jag svarade ja fick jag "Åh vad tråkigt. Men du hittar nog en ny rätt snabbt ska du se".

Till och börja med:
-När det tog slut mellan mig och mitt ex gjorde jag själv ett aktivt val att ta avstånd från allt med förhållande, känslor och liknande. Jag VALDE att inte vilja söka någon ny.
- Nu efter flera månader, har jag träffat flera st men jag har inte känt det "där" hos någon av dem.
De har varit trevliga människor, men inget jag skulle kunna dela mitt liv med på "det" sättet.

Jag har därför valt att inte ha någon pojkvän. Nu tänker jag satsa på skolan, hockeyn, mina vänner och folk som jag redan har valt in i livet, och som betyder något för mig.

Jag är tillräckligt självständig för att inte behöva någon som sopar framför mina fötter och berättar att han älskar mig. I alla fall känns det så, och det är något jag intalar mig själv varje dag.


Förstår inte att normen ska efterlevas så jävligt? Varför MÅSTE livet gå ut på att man ska hitta någon, gifta sig och skaffa barn? Det är inte vad jag vill att mitt liv ska handla om i alla fall.



http://hofve.files.wordpress.com/2009/10/swedish_love_story.jpg
bildkälla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: Här skriver du något som berör mig personligen eller inlägget ovan, jag läser inga bloggar som
reklamför tävlingar på sin blogg eller dagens blogg eller dylikt.
Alla sådana IP-adresser blockeras from 2011-09-15.
Tack på förhand!

Trackback
RSS 2.0