Dagen med stort D

Vaknade upp, med "överkörd-av-tåget" känsla i hela kroppen.
Kunde inte komma fram till om det berodde på gårdagens krigarmatch där jag spelade 66% av matchen eller det faktum att förkylning knackar på dörren.
 
Var i allafall hemma, gjorde någon gran-deko-grej aka julpimpade min dörr. Misslyckades med att få till en krans av de tallkvistar jag fann här i närområdet så det får vänta till vi köpt en riktig gran. (x antal veckor kvar)
Fick i alla fall känna mig lite händig när jag satte upp den. Händig är annars ett ord jag inte skulle använda när jag beskriver mig själv. Blivit lite handikappad på den punkten då min pappa är snickare och den dagen jag flyttade hemifrån flyttade ihop med en elektriker. = andra löser den typen av problem.
 
Jaja.
Fick till den matmässiga julhandlingen; läs prinskorv, saffran, ost och nötter.
Och betade av alla julkort vi ska skicka iväg. Är det föresten lite 1900-tal att skicka "verkliga" snigelpost kort?
Jag sitter och klistrar roliga saker på kuverten och hoppas att mottagaren jublar över snea tomteluvor och handskrivna saker istället för någon digital dansande tomte i mobilen.
 
Slutligen tänkte jag märka denna dag som dagen med stort D.
I helgen har jag och Kalle varit tillsammans i 3,5 år. Under dessa år har Kalle ätit frukt lika många gånger på ett år som jag gör på en månad, MAX. Och då mest bara Granny Smiths äpplen. Inte ens det ibland. Köpte till och med en appleslicer då han påstod att andledning till att han inte åt äpplena var för att "det är godare att äta dem i bitar". ... Såhär ett halvår senare är appleslicern mest begagnad av mig.
Idag tvingade jag han i alla fall att äta en mandarin då han håller på att bli sjuk. .. Sen åt han en till. Och utbrister "det här är typ min favorit frukt".........         .......
 
 
 
Jaja, natti nu. Pusspåer.
Min middag, ångad torsk och persiljeäggröra. Gjorde en vitaminboostad Broccolisoppa till Kalle.
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: Här skriver du något som berör mig personligen eller inlägget ovan, jag läser inga bloggar som
reklamför tävlingar på sin blogg eller dagens blogg eller dylikt.
Alla sådana IP-adresser blockeras from 2011-09-15.
Tack på förhand!

Trackback
RSS 2.0