Fettfri laktosfri mjölk

 
Svettig till synes finnig tjej kirrade 10km PW och 3km jogg idag. Känner mig duktig. Får man göra det eller är det jävligt osvenskt att berömma sin egen prestation?
Haha.
 
Drog pannkaka till middag då jag hade idiotmycket ägg hemma. Gjorde främst på äggvitor och fettfri (!!!) LAKTOSFRI mjölk som köptes på Åland nu förra veckan. VALIO, varför finns inte denna produkt i sverige?!
 
Känns i alla fall grymt att vara i gång med träningen, ska bara ta tag i kosten nu också så ska det bli hur bra som helst. Minst 5 kg bort till sommaren.
 
Har föresten fått en grej för att lyssna på samma låt säkert 100 ggr i rad om den är ny och jag gillar den. är det någon mer som gör så?
 

Produktiva söndagar

 
Dags att ta tag i livet efter några syndardagar. Person bästa på 3km och sen PW efter det. Har hunnit handla, sopsortera, skicka iväg en retur, solat, styrkepass, löpning och PW, städat hemma + Nelsons bur och nu är tvättmaskinen igång. Söndagar är dagen då man städar upp efter övriga veckans synder. Alltid produktiv på söndagar. Grymt skönt att känna sig redo för en ny vecka.
 
Lite kärlek till alla fina.
 

Tolka text

Text är egentligen ett farligt verktyg. Har förstått att jag ofta uppfattas som dryg i text, utan att egentligen ha någon annan avsikt än värme när jag skriver.
 
Vet inte om det är min brist på smileys, flera vokaer, uttropstecken osv som gör att det är svårt att vara säker på tonen i det jag skriver. Men det känns liksom inte som jag att göra så. Det känns som jag när jag var 14-15. Å andra sidan kanske det är vad som behövs för att inte få taggarna emot sig av människor som läser och tolkar det jag skriver som negativt.
 
Svårt detta alltså.
 
 

Lördag

 

Idag

 

Röra

Sommarkänslorna svallar över.
Påskpyssel, solsken, vårstädning hemma och hemma tidigt från jobbet. SKÖNT.
 
Ska bli sååå skönt med lång ledigt denna helg.
Får se vad som hittes på.
 
Idag står ännu en soffleverans.(...!!) på schemat, så trött på Chilli Barkaby, men måste fixas.
Sen ska jag se till att verkligen städa bort det sista hemma så det känns fräsht att vara hemma igen.
Hatar när det är stökigt. Förmodligen en bieffekt av att levt i ständigt rörigt rum större delen av sin uppväxt (?).
 
Har föresten beställt hem saker, är det bara jag som kan logga in och spåra paket till förbannelse när jag väntar på någonting jag verkligen vill ha? Typ flera gånger om dagen. KOM NU JÄVLA PAKET.
 
Jaja, dags att röja lite till. Livet som ensamstående. Är ensam med min röra. Haha. Önskar att det var skagenröra jag var ensam om.
 
 
(skrivet tisdag)

Helgen

 

Träningsvärken

Vaknade upp igår med träningsvärk från helvetet. Vet inte om jag någonsin i mitt 22åriga liv varit med om värre. Kunde inte lyfta armarna högre än rakt ut... EH.
4km löpning, styrkepass och 3,5 km intervaller var boven i dramat.
Så gick ut och drog 3km igår för att mjuka upp och testa nya löparjackan från Nike. Älskar redan.
Men träningsvärken är kvar..
 
Föresten, de flesta av mina träningskläder jag gillar är från Nike. Filament tightsen, sport bhs, löpartröja och nu även jacka. Bäst.
 
Mirakelkur mot förjävlig träningsvärk?
 
 

Loppisfynd

Var till Barkaby idag och köpte mig en välbehövlig löparjacka i Nikes Outlet. Påvägen dit såg jag en skylt för loppis, så bestämde mig för att svänga föbi där med.
Dessa underbart söta ljushållare är nu en del av mitt sovrum. Snett som satan hänger de, är inte en gud på det här med att sätta upp saker.(...) men vad gör det?! Känner mig ändå som en prinsessa när jag speglar mig nu.
 

Vardag

 
Vardagsmotion, först ett pulspass på Itrim och sen ut och jogga 3km. Dödstrött.
Drog till med en DRÖM middag, sjukt random sådan men god.
Älskade scampis <3

RSS 2.0