Ser jag ut att vara pratglad?

Åh, vart ska jag börja? Min dag har varit suverän, väldigt händelserik.

-Jag gymmade i morse, välbehövligt.

- Jag åkte in till stan, åt en lätt lunch med min kära Amanda, (som föresten tog studenten häromdagen, GRATTIS till dig!) tog en promenad på djurgården (då min älskade vän Johanna ringde, hoho det var minst sagt på tiden att du hörde av dig kvinna!), åkte sedan till Kungsan och köpte mjukglass, för att sedan gå mot T-centalen och Rådhuset..

- För att ha hälsokontroll med laget. Härligt att träffa några av mina älskade lagkamrater igen. Jag saknar dem.


- Efter det åkte jag ut till djurgården igen, gick in på grönan (gratis för att jag hade en samsung, och samsung sponsrade tydligen kvällen) där jag även mötte upp min kusin Julia.

- Jag och Julia spanade in nrj in the park, så SJUKT mycket bättre än Rix Fm. Snacka om skillnad. Och mycket roligare konsert.

- Matilda, hennes tvillingsyster och Niclas anländer till grönan, Niclas hade tagit stundenten och hade sin hatt och rubb och stubb på sig. Han gav mig även en ros som han hade burit runt halsen hela dagen. Haha, den hade typ dött sen när jag kom hem.

- På vägen hem satt jag först bredvid en gubbe som började prata med mig och fråga om det hade hänt något särskilt efter som att det var så otroligt mycket ungdomar ute? Och sedan på bussen hem från stationen frågade en fjortiskille mig och jag hade tagit studenten, och syftade på rosen. "Näe, jag fick den av en som gjort det" svarade jag och som svar fick jag "Jaha, jag fick också en ros i dag. Av en tjejkompis". Haha okej?

Jag förstår inte varför random människor pratar med mig varje dag? Ser jag ut som en pratglad person?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: Här skriver du något som berör mig personligen eller inlägget ovan, jag läser inga bloggar som
reklamför tävlingar på sin blogg eller dagens blogg eller dylikt.
Alla sådana IP-adresser blockeras from 2011-09-15.
Tack på förhand!

Trackback
RSS 2.0