Året 2014

Hej alla fina och jullediga.
Vi räknar ned och snart är sista dagarna av 2014 över.
Tänker att detta år gått ovanligt fort och vill sammanfatta det lite för min egen del:
 
-Började året med att separera från det jag trodde var mannen i mitt liv. En tuff tid följde där jag först bara stängde av allt och körde på, löjligt obekymrad, för att sedan behöva ta tag i det lite mer framåt våren. Har snart bott helt själv i ett år och är sjukt stolt över mig själv. Projekt Singelhushåll är inte alltid det lättaste när man både jobbar heltid, tränar så pass ofta och ska hinna med sysslor.
 
-Min älskade far har opererats upprepade gånger, och nästa tillfälle blir på min 23 årsdag i början av nästa år.
En tråkig, men för mig känslomässig stor del av detta år. Finns det några högre makter så får dem gärna bringa medgång kommande år.
 
- Jag sprang mitt första lopp. På en tid man kanske inte skryter med i stora sammanhang, men är så stolt över att jag bestämde mig, anmälde mig, tränade inför det och genomförde det. Helt på eget initativ, och helt själv. Jobbar på att bräcka tiden nästa år.
 
- Jag fick anställning på mitt nuvarande jobb. Det har lärt mig otroligt mycket och jag trivs för det mesta oerhört bra på min arbetsplats. Stort tack till Karin och Helene som önskade mig tillbaka som vikarie från första början. Har anställning fram till sommaren och sedan får vi se vad livet bär.
 
- Jag köpte mig en fransk vädur. Lite halvspontant men något som livar upp stämningen lite här hemma när det känns för tyst ibland.
 
- Matmässigt: Kvarg och granola. Utan tvekan det jag ätit mest under hela året. Snittar granola 1-2ggr om dagen fortfarande. Haha.
 
- Jag gick ned till den minsta vikten på flera år. Satt långt inne men till slut! Nu jobbar vi mot ännu lättare mål.
 
- Spenderade mina hela 4 veckors semester på solviksbadets strand, ibland i sällskap av Miranda, på Åland i sällskap med familjen och goda vänner och hade en fantatisk sommar. Första sommaren på flera år där jag ständigt kände mig solbränd, fräsch och vacker.
 
Får man i detta mellanmjölksland klappa sig själv på axeln vill jag göra det. Fyfan vilket tufft år det varit, men har trots detta ätit mindre skräpmat än någonsin, sovit fler timmar per natt, fångat dagarna på helgerna och hittat en bra balans mellan hälsa, mitt yttre och livet. Det enda som vore att önska vore mer socialt umgänge, som tyvärr fick lite på foten när hockeyn drog igång igen.
 
Tack för iår, alla som var med.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: Här skriver du något som berör mig personligen eller inlägget ovan, jag läser inga bloggar som
reklamför tävlingar på sin blogg eller dagens blogg eller dylikt.
Alla sådana IP-adresser blockeras from 2011-09-15.
Tack på förhand!

Trackback
RSS 2.0